10. sep. 2012

Ljubezensko pismo o veri v ljubezen

Draga Sara!

Verjemi v ljubezen, kajti ljubezen ti pogreje srce, vzbudi domišljijo in ti da energije, s katero lahko premaguješ največje težave svojega življenja. Verjemi v ljubezen v dobrem in slabem. Ljubezen ti lahko pomaga, da se prebiješ preko tistih nekaj motečih trenutkov dneva, ko bi najraje pobegnila proč. Ljubezen ti bo povedala, da te nekje čakam jaz, ki te tako neizmerno ljubim. In ta misel, ti bo zagotovo vrnila nasmešek na obraz in srečo v srce. Vse težave bodo v hipu izpuhtele tako kot jutranja meglica, ki jo preženejo sončni žarki.

Ljubezen naju je združila, ker sva oba verjela vanjo. Zaupala sva ji in tistega dne, ki nama je obema ostal v spominu, sva se našla. Droben nasmeh in zapeljiv pogled je v obeh vzbudil neizmerni ogenj ljubezni, ki še vedno gori v vsej svoji lepoti. Tako rad te imam in tako srečen sem, ker videvam plamene ljubezni v tvojih očeh, vsakič, ko te pogledam.

Verjemiva v ljubezen, da se bo še bolj plemenitila. Na njenih krilih bova skupaj prepotovala svet. Pomagala nama bo prebroditi najgloblja močvirja in preplezati najvišje gore. Razkrila nama bo največje zaklade življenja in poskrbela, da ne bova nikoli, res nikoli, osamljena. Kadar ne bova skupaj, naju bo grela misel na najino ljubezen. In trenutki ločitve bodo manj boleči.

Ljubim te in verjamem v najino ljubezen!

Ni komentarjev: