18. jun. 2007

Trenutek današnjega dne

Sedim za pisalno mizo. Pred menoj na mizi miselni vzorec, notarske tarife, Zakon o notariatu, nekaj svinčnikov, žepni kalkulator, šilček, vstopnice za muzeje z zadnjega izleta po Nemčiji, vrečka prave piranske soli, lesen zabojček z neobdelanimi članki. Iz zvočnikov prihaja ritmična glasba Radiaseven. Desno od mene na prenosni mizici prenosnik, ki že 3 ure melje in skuša zagnati Ubuntu linux. Do sedaj ni pokazal nobenega uspeha in tudi ne kaže, da ga kdaj bo. Malo dlje, v ozadju je klimatska naprava, ki monotono dela »rrrrrrrr« in se ne pusti motiti pri porabljanju elektrike in pihanju hladnega zraka v prostor.

Ukvarjam se z notarji. Ne zase, za druge. Služba pač. Pri tem pa razmišljam o dopustu, ki se začne čez nekaj dni. Odšel bom. Na Jadran. Uživat. Lenarit. Se zabavat.

4 komentarji:

Marta L. pravi ...

Vsake toliko te pridem pogledat. Način tvojega pisanja je highly addictive. Transformirala sem se v tvojo pisarno. To! Napišeš tako, da ponori domišljija. Tega se moram še naučiti.

Marta L. pravi ...

P.S. Ammmmmm ... kako že tole vklopiš -
"Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval." I like it! :)

Krtek pravi ...

Me veseli, da postajaš odvisna od mojega stila pisanja. :) Boš večkrat nazaj! ;)

Kar se tiče pa vklopa funkcije potrjevanja komentarjev, pa gre takole:
V dashboard izbereš Settings, nato Comments.

Poiščeš Enable comment moderation in izbereš Yes. Če vpišeš še svoj mejl, dobiš o komentarju obvestilo na mejl in tam tudi link, da ga sprejmeš ali zavrneš.

Sicer pa lahko čakajoče komentarje moderiraš tudi na zavihku Posting, če izbereš Moderate Comments.

To je to. Upam, da ti bo šlo.

Marta L. pravi ...

Tenksss :)